Kwalitatieve schilderwerken

U kan hier terecht voor een volledige service van A tot Z in schilderwerken: van kleuradvies tot alle soorten schilderwerken (plafonds, muren, kasten, meubelen, ramen, deuren, … ). Dit zowel voor woningenappartementen & gebouwen.

Binnenschilderwerken

Uw plafond een nieuwe kleur geven? Uw ramen en deuren verven? De kinderkamer in een nieuw jasje steken? Of uw living of keuken aanpakken?

Buitenschilderwerken

Van ruwe buitenmuren tot volledige gevels, poorten, dakramen, ramen en deuren, … Uw woning en de buitenmuren trotseren weer en wind. Om een lange levensduur te kunnen garanderen gebruiken we enkel verf van topkwaliteit

Liever behangen?

Soms is het gewoon praktischer om te behangen i.p.v. te schilderen, maar er wordt ook vaak voor een combinatie van beide gekozen. Contrasterende kleuren en motieven kunnen uw woning een stuk persoonlijker maken.

Is behangen iets wat u niet graag doet of nog nooit gedaan heeft? U kan op ons rekenen voor een perfecte, egale plaatsing van uw behangpapier.

  OFFERTE SCHILDERWERKEN

  Waarvoor heeft u een schilder nodig?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Gaat het om een nieuwbouw of bestaande woning?*

  Moeten de schilder ook extra werken uitvoeren?*

  Meerdere selecties mogelijk.

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.