Pleisterwerken Kuurne


  OFFERTE PLEISTERWERKEN

  Waarvoor zoekt u een stukadoor?*

  Moeten er ook andere werken uitgevoerd worden?*

  Locatie van de werf?*

  Deadline?*

  Beschrijf uw opdracht*

  Probeer uw opdracht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven zodat onze bedrijven voldoende informatie hebben om op te reageren.
  Door gebruik te maken van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid.
   

  U bent hier: Home > Pleisterwerken Kuurne


  Pleisterwerken Kuurne

  Pleisterwerken Kuurne: Stukadoor gezocht? Wij hebben ons gespecialiseerd in binnenpleisterwerken. Uw muur en/of plafond bepleisteren op een budgetvriendelijke manier en met een kwalitatieve afwerking, daarvoor moet u in regio Kuurne bij ons zijn.

  Stukadoor Kuurne

  Stukadoor Kuurne: Zit u thuis met vochtschade? Heeft u kromme of scheve muren? Is uw plafond beschadigd? Dan kan u bij ons terecht voor een nieuwe laag pleister aan te brengen.

  Plakker Kuurne

  Ook uw ruwbouw voorzien we met plezier van een laag pleister. Indien gewenst kunnen wij er nadien ook op schilderen of behangen.

  Kwaliteit van pleisterwerken

  We moeten niet rond de pot draaien: de kwaliteit van uw pleisterwerken zal achteraf de look & feel van uw woning bepalen. Slecht uitgevoerde pleisterwerken zorgt namelijk ook voor een minder resultaat bij schilderwerken.

  Wij hebben jaren ervaring en werken met behulp van professionele hulpstukken en machines voor een perfect resultaat. Graag een vrijblijvende offerte?

  Heb ik recht op premies?

  Als u uw woning gaat renoveren, kan u in aanmerking komen voor verschillende premies zoals o.a. de Vlaamse renovatiepremie. Dit kan u een mooi prijsvoordeel opleveren. Deze informatie is gebundeld per gemeente op één website: http://www.premiezoeker.be.

  Interieur- & renovatiewerken

  Van nieuwbouw tot renovatie, wij staan garant voor een precisie afwerking van hoge kwaliteit voor interieur- en renovatiewerken.

  Ons bedrijf is gebaseerd op vakkennis en jarenlange ervaring in de bouwsector. Door kwaliteit te leveren hebben we een goede naam gemaakt voor onszelf. Onze dienstverlening is gebaseerd op 3 peilers: correcte prijzen, duidelijke communicatie en na-service.

  We komen bij u langs voor een gratis offerte en we adviseren u op basis van uw wensen, behoeften en budget.

  renovatiewerken, afwerkingsbedrijf
  renovatiewerken, afwerkingsbedrijf

  Samen maken we van uw huis uw thuis

  Ons team is thuis in alle facetten van afwerking en interieur: bezettingswerken, schilderwerken, vloer leggen, betegelen, vliegenramen en schrijnwerken op maat.

  Iedereen welkom

  Grote of kleine renovatiewerken? Wij helpen u graag verder.

  Wij nemen uw project in handen

  Wij ontnemen u een hoop stress doordat u maar 1 aanspreekpunt heeft. Zo kan er geen verwarring ontstaan in prijzen, planning, coördinatie en aansturing.

  Kies voor kwaliteit

  ALTIJD EEN GRATIS & VRIJBLIJVENDE OFFERTE

  Kwaliteit blijft voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

  Stiptheid vinden we belangrijk. We volgen steeds een duidelijke planning.

  Wij zijn transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verrassingen.

  Wij houden van onze job. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.